Onze laatste dag! Vandaag vliegen we met Adam Air van Denpasar naar Jakarta. Het vluchtnummer is KI 0333, vertrektijd Denpasar is 14:10 uur (Bali-tijd) en geplande aankomst in Jakarta is 14:50 uur (Java-tijd, scheelt weer een uur).

Onze vlucht naar Amsterdam met de KLM vertrekt dan om 18:55 uur (vluchtnummer KL 0810). We hebben dus 4 uurtjes wachttijd ingebouwd, mocht er vertraging optreden. Het vliegveld van Bali ligt op 10 minuten met de taxi van ons hotel (geschatte kosten voor deze rit ongeveer 2 Euro). De geplande aankomst in Nederland is vrijdagochtend 3 februari om 05:15 uur.

Vanaf deze plek wil ik iedereen bedanken die met ons heeft meegeleefd de afgelopen 9 weken. Het is erg leuk om al jullie reacties te lezen.

Het weblog is uiteindelijk niet zo gevuld als gehoopt, maar de tijd, de mogelijkheid en soms de zin ontbrak ons om alles wat we hebben beleefd online te zetten. We hebben gelukkig genoeg aantekeningen gemaakt en ook de foto’s (zo’n 1.200 stuks) zullen me helpen e.e.a. te voltooien. Kom dus gerust nog eens terug op dit ‘online dagboek’!