Wie is Erik Braam?

 

Het antwoord op deze vraag lees je hieronder:

Erik Braam is een online marketeer in hart en nieren en derhalve een ervaren adviseur op het gebied van Online Marketing in het algemeen en Online Media in het bijzonder. Erik is sinds begin jaren negentig werkzaam als media-adviseur. Begin 2000 maakte hij de overstap naar het online medialandschap.

Voordat Erik zijn eigen bureau startte, heeft hij eerst veel ervaring opgedaan bij grote mediabureaus. Manager Online Advertising bij Onetomarket, het interactieve mediabureau in Arnhem, was zijn laatste rol in dienstverband in 2008. Daarvoor werkte Erik als Digital Media Director bij Zed digital, onderdeel van Zenith Media in Amstelveen, als Client Service Manager bij het Nijmeegse zoekmachine-marketingbureau Checkit (tegenwoordig iProspect) en was hij Online Advertising Manager bij Kobalt, eveneens in Amstelveen (tegenwoordig Aegis).

Sinds 1 augustus 2008 staat Erik als eigenaar van Bureau Braam ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Oorspronkelijk met het idee om een eigen Online Marketingbureau te starten, maar dat veranderde als snel in het werken als freelancer bij diverse opdrachtgevers (jammer genoeg steeds ver weg in Amsterdam e.o.).

Zijn complete CV kun je terugvinden op zijn LinkedIn profiel.